top of page

TRUE HORSEMANSHIP

True Horsemanship
paardrijschool gelderland

 TRUE HORSEMANSHIP

 

True Horsemanship is gelegen op de sprookjesachtige wei, naast de oude molen (uit ong 1400) en direct naast het 2000 hectare grote Bergherbos aan de Bovendorpsstraat 18 in Zeddam.

Een unieke plek, boven op een 35 meter hoge heuvel, met er omheen veel bomen, allerlei soorten vogels en bosdieren en een schitterend uitzicht.

Vanaf onze weide kunnen we direct de natuur inrijden zonder de weg op te hoeven.

Wij zijn begonnen in januari 2016, kort nadat ik terug ben gekomen uit Zwitserland. Ik heb hier een stage gelopen van 2 jaar bij Michael Wanzenried.

 

 

verwachten paardrijschool gelderland

WAT KAN JE BIJ ONS VERWACHTEN

 

Bij True Horsemanship, kan je een warme, veilige en gemoedelijke omgeving verwachten. Dankzij onze aanpak via True Horsemanship, zijn onze paarden uitzonderlijk op hun gemak en ontspannen.

Deze ontspanning is eenvoudigweg “besmettelijk” en je zal die ontspanning al snel overnemen.

Je zal je al snel in het paradijs wanen als je bij ons lessen neemt.

Zit je iets dwars, of heb je een probleem, dan kan je altijd bij ons terecht. Wij communiceren open met onze paarden en dus ook met jou!

Bij True Horsemanship kan je – en leer je - gewoon jezelf (te) zijn!

 

 

WIE KAN BIJ ONS TERECHT

 

Iedereen die interesse heeft om op een dier-vriendelijke en veilige manier te leren om te gaan met paarden en te paardrijden, is bij ons van harte welkom.

Horsemanship is een leuke, ontspannen en heel veilige manier om paard te rijden.

Een bijkomend voordeel is, dat je je zekerder gaat voelen en ook meteen beter leert communiceren met de mensen om je heen!

De doelgroepen van ons op een rijtje:

 

 

App ons (06-15304893), als je langs wil komen voor een gesprek, demonstratie of  kennismakingsles.

naar boven

 

WAT MAAKT ONS ZO BIJZONDER

 

Wij zijn gestoeld op de methodiek van het Horsemanship. True (Waar) Horsemanship zelfs!

Als je niet goed bij jezelf bent, je bent gestrest of onrustig, dan zullen de paarden je dat meteen teruggeven. Tijd met het paard, is tijd met jezelf. Door via onze methode paard te leren rijden, zal je merken dat je zelf ook sterker wordt, duidelijker in je communicatie en gemakkelijker met jezelf en met anderen omgaat. Ook als je op deze vlakken helemaal geen problemen ondervindt is Horsemanship een hele ontspannen en veilige manier van paardrijden. Je hoeft bij ons niet te schreeuwen tegen je paard, je gebruikt geen sporen en zult niet hard aan de teugels hoeven te trekken. Paardrijden en omgaan met paarden bij True horsemanship is een unieke ervaring op zichzelf.

naar boven

 

PAARDRIJSCHOOL ZEDDAM

 

Paardrijschool in Zeddam? Kom naar True Horsemanship. Een nieuw paardenparadijsje in Zeddam. Wij hopen heel veel mensen op een fijne en heel veilige manier paard te leren rijden en met paarden om tegaan, zowel voor mens als voor paard. Wij streven ernaar dat mensen bij True Horsemanship leren hoe fijn en veilig het kan zijn om meer vanuit jezelf en meer vanuit de behoeftes van het paard, paard te leren rijden. Jong en oud kan bij ons terecht. Ook als je problemen ondervindt met je paard, zoals een stakend paard, een steigerend paard, een schoppend paard, een bokkend paard of voor het rechtrichten van je paard ben je bij True Horsemanship aan het juiste adres.

Voor meer info: App of mail ons (06-15304893)

naar boven

terecht paardrijschool gelderland
bijzonder paardrijschool gelderland
didam paardrijschool gelderland
True Horsemanship
True Horsemanship
True Horsemanship
bottom of page