top of page

DISCLAIMER

TRUE HORSEMANSHIP

dislaimer, natural horsemanship gelderland, natural horsemanship cursus gelderland, natural horsemanship lessen gelderland

HOME | OVER| DISCLAIMER

DISCLAIMER

 

Het gebruiken van en het toepassen van de informatie die wij aanbieden op deze website, blijft altijd op eigen risico. True Horsemanship is niet verantwoordelijk voor welke nadelige gevolgen dan ook, die ontstaan of zijn ontstaan door het gebruiken of toepassen van deze informatie.

 

Het trainen van een paard is altijd een risicovolle ondernemer en vereist kundigheid en opleiding. Wil je beginnen met paardrijden of met Natural Horsemanship adviseren wij je altijd om een goede paardrijschool te zoeken of om een professionele trainer in te huren.

 

De informatie op deze website is dan ook louter bedoeld, om je achtergrondinformatie te geven over onze passie, nl. paarden, paardrijden en de Natural Horsemanship methode. Ons doel is om mensen te leren beter met paarden om te gaan, en zo ook met elkaar. Wij hopen dat de informatie op deze website je interesse in paarden wekt, je wat meer leert over paarden en je op een goede manier kennis laat maken met Natural Horsemanship. De informatie is niet bedoelt, om met je paard te gaan experimenteren. Neem hierin je eigen verantwoording.

 

Wil je werkelijk met Natural Horsemanship aan de slag, dan kan je bij True Horsemanship terecht voor tal van mogelijkheden. Wij bieden cursussen Natural Horsemanship, paardrijlessen, coaching ter plaatse bij problemen, individuele en groepslessen. Zorg ervoor dat je als je met Natural Horsemanship of paardrijden aan de slag gaat, je dit ook op een veilige manier doet. Wil je wat meer weten over ons aanbod, kijk dan eens rond op onze website, bel of mail ons voor meer informatie.

 

disclaimer, natural horsemanship lessen gelderland, natural horsemanship cursus gelderland
bottom of page