top of page
trailer laden probleem, trailerladen, cursus trailer laden, paard in trailer, moeilijk paard

TRAILER LADEN PROBLEEM

TRUE HORSEMANSHIP

HOME | MOEILIJK PAARD | TRAILER LADEN PROBLEEM

trailer laden problemen gelderland

TRAILER LADEN PROBLEEM

 

Trailer laden probleem is een veelvoorkomend probleem onder ruiters. Sommige paarden doen nu eenmaal af en toe wat moeilijk! Daarom is het leren trailer laden een veelgevraagde dienst. Ervaren of minder ervaren ruiters. Iedereen loopt eigenlijk wel eens tegen het trailer laden probleem aan. Je hoeft je hier dus niet voor te schamen. Veel mensen houden van paardrijden en gaan graag eens ergens in de bossen rijden of er zijn andere redenen dat het paard een trailer in moet. In de traditionele paardrijkunst wordt er niet altijd specifiek aandacht gegeven aan het leren trailer laden. Hierdoor kan voor sommige ruiters het trailer laden een probleem vormen.

 

 

TRAILER LADEN PROBLEEM: voor wie

 

Dat het trailer laden een probleem oplevert is eigenlijk heel erg jammer. De cursus trailer laden is daarom bedoeld voor mensen die leren om gemakkelijker en met zelfvertrouwen het paard in de trailer te krijgen. Voor paarden is het vaak beangstigend om een trailer in te gaan en ze vertrouwen niet genoeg op hun ruiter om dit met gemak te doen. Eigenlijk laat dit ook meteen zien, dat er niet voldoende of geen optimaal vertrouwen is tussen de twee. Als de trailer met gemak laden voor jou en je paard een probleem is, ben je bij True Horsemanship aan het juiste adres!

 

 

BETER BAND MET JE PAARD

 

Als je bij True Horsemanship komt leren hoe je het probleem van het laden van de trailer kunt verhelpen (wij kunnen overigens ook naar jou toe komen), zul je merken dat je ook meteen een betere band opbouwt met je paard. Je paard hoeft dan niet meer bang te zijn om de trailer in te gaan, omdat hij weet dat jij het ook niet meer als een probleem ervaart. We leren jou als ruiter om het trailer laden probleem aan te gaan en op te lossen vanuit je zelf, met zelfvertrouwen, rust en respect.

naar boven

 

JE TRAILER LADEN EEN PROBLEEM: waarom

 

Een paard moet het trailer laden aanleren. Heel veel mensen gaan er vanuit dat een paard dit vanzelf hoort te kunnen of doen. Ze moeten maar gewoon luisteren. Niet dat je dan per se een moeilijk paard hebt, echt niet. Maar paarden vinden zo’n donkere enge ruimte vaak akelig en deinzen terug of lopen al weg bij het zien van de trailer. Het rijden in de trailer is voor paarden ook niet altijd een pretje. Als trailer laden voor jou een probleem vormt, leren we je in de cursus trailer laden ervoor te zorgen dat je paard niet meer steigert, wegloopt, terugdeinst en om rustig te blijven. Ook besteden we aandacht aan het rustig blijven staan in de trailer bij stilstand en tijdens het rijden.

naar boven

 

TRAILER LADEN EEN PROBLEEM: andere oplossingen

 

Heeft u zelf geen goed gevoel bij het laden van uw trailer… Blijft het trailer laden u stress opleveren en komt het ook niet zo vaak voor dat u de trailer moet laden… dan kunnen wij u ook behulpzaam zijn hierbij. Mail of bel ons (06-15304893) om een afspraak te maken om u thuis of op de pensionstal te komen assisteren bij het laden van uw trailer.  Ga naar onze pagina Kosten Paardrijles voor een overzicht van al onze tarieven.

naar boven

wie trailer laden problemen gelderland
beter band met je paard trailer laden problemen gelderland
waarom trailer laden problemen gelderland
waar trailer laden problemen gelderland
trailer laden probleem, trailerladen, cursus trailer laden, paard in trailer, moeilijk paard
trailer laden probleem, trailerladen, cursus trailer laden, paard in trailer, moeilijk paard, trailer laden gelderland
andere oplossingen trailer laden problemen gelderland
bottom of page