top of page

Trailerladen, cursus/workshop

 

 

Heeft uw paard moeite met trailerladen?

Of rent hij juist de trailer uit?

Wilt u graag veilig en alleen uw paard kunnen in-en uitladen?

 

Neem dan contact met mij op voor een cursus of workshop trailer laden.

 

Door gebruik te maken van de communicatie op de manier wat paarden kennen, wordt het trailerladen een stuk leuker en veiliger.

 

Voordat we daadwerkelijk gaan trailerladen, leer ik u en uw paard de basis hulpen/spelletjes die onontbeerlijk zijn voor het trailerladen. Zodra dit lekker gaat, gaan we richting trailer. In plaats van super gefocused te zijn op het laden, gaan we op een speelse en slimme manier met het karakter en/of angst van het paard om, om de het hele idee van de trailer en het laden daarvan een stuk aantrekkeijker te maken.

Wanneer het paard vol zelf vertrouwen in de trailer staat, gaan we deze situatie positief bevestigen doormiddel van enkele technieken.

 

Uiteindelijk zal u instaat zijn het paard alleen en veilig te kunnen laden/ uitladen, zonder gebruik van allerlei hulptouwen etc.

 

De duur van de workshop/ cursus kan ik pas inschatten na een eerste sessie. Het welzijn van het paard (mentaal en fysiek) en het positief bevestigen van het trailerladen vind ik belangrijker dan onze menselijke doelen en het halen van een deadline.

(dat is namelijk meestal ook waarom trailerladen een probleem vormt )

True Horsemanship Trailerladen
True Horsemanship
bottom of page